2011. január 7., péntek

2010-2011

Ilyenkor szokás számot vetni az elmúlt évről, hát mi sem maradhatunk ki.

Tehát; volt jó sok koncertünk, emlékezetesek és kevésbé azok, elkészült az első nagylemezünk, ami miatt kaptunk hideget és meleget egyaránt, interjúztunk blogban, rádióban, TV-ben, megismerkedtünk hasonló bandákkal, utaztuk, röhögtünk, veszekedünk, sátraztunk, koncerteztünk vendégzenészekkel, mastereltünk a Tom-Tom Stúdióban Dorozsmai Péterrel, elkezdtük a Wakusztikot. Közben Karesz Tihanyba költözésével, még jobban szétszóródtunk (Hofi ugye Érden lakik), de álljuk a sarat.  Végső soron jó kis év volt ez. Köszönjük mindazoknak akik figyeltek minket, jöttek a koncertjeinkre és vitték hírünket és lemezünket.

Megdumáltuk, hogy most egy ideig kizárólag az új dalokra koncertrálunk. Elkezdtünk foglalkozni a félkész és teljesen új ötletek összerakosgatásával. Vannak az eddig játszottak között is olyanok amin még alakítani akarunk (pl. Délibáb, Befejezetlen fejezet) úgyhogy van dolgunk bőven. Ezért most a koncertezés tényleg nem fér bele. Tavaszig le akarjuk tisztázni ezt a csomó dalt, aztán ha ezzel megvagyunk belevághatunk a következő lemez felvételébe. Most kicsit máshogy csináljuk, mint az előzőt és megpróbálunk 12 dal alatt maradni és most már végre csak azért is összehozunk egy klipet.

Legközelebb kb. májusban lesz koncert, ha minden igaz a Plutoval közösen Győrben.
A nyári fesztiválokra gyúrunk, jelentkezünk ahova lehet, viszont azután összességében kevesebb koncertet tervezünk mint 2010-ben, nagyjából havonta egyet, aztán meglátjuk.

Nagyjából ennyi.
Ja és veszek tavasszal egy ilyet...

Nincsenek megjegyzések: